22 martie 2013

CLUBUL EXPLORATORILOR

     Domni în frac și doamne în rochii de seară (bal) s-au adunat la impunătorul hotel Waldorf Astoria din Manhattan, sâmbătă seara (14 martie 2013), pentru cina anuală a membrilor Clubului Exploratorilor (The Explorers Club). Clubul Exploratorilor, care a fost înființat în anul 1904, a sărbătorit a 109-a aniversare. Pe site-ul său, clubul se descrie ca o "societate profesională dedicată cercetării avansate în teren, al cărei ideal vital este păstrarea instinctului de a explora."
     În conformitate cu etosul clubului, membrii săi au dorit să exploreze și preparate culinare neobișnuite. Chelnerii au început cu aperitive “delicate” pe bază de gândaci, scorpioni și viermi, continuând cu mâncăruri “rafinate” preparate din cămilă, struț, râme, elan, castor, crocodil, bizam, șarpe cu clopoței și din penis și testiculele de țap.

     O mică galerie foto cu aceste “bunătăți”:

tarantule prăjite
Tarantule prăjite

gândaci prăjiți
Gândaci prăjiți

Insecte asortate
Insecte asortate

struț
Struț împănat

râme
Râme

șarpe cu clopoței
Șarpe cu clopoței

penis de țap
Penis de țap

testicule de țap
Testicule de țap

bizam
Bizam

crocodil
Crocodil

capră, elan si castor
Capră, elan și castor

capete de cod prăjite
Capete de cod prăjite

cămilă
Cămilă în chiflă

P  O  F  T  Ă          B  U  N  Ă  !
_____________________________________________________________________________________________________

       Cu un click, citiți și :
_____________________________________________________________________________________________________
By Dan Caragea; Constanta; Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu