27 august 2012

TASTATURA LAVABILĂ

   
      Compania Logitech a lansat tastatura lavabilă. Washable Keyboard K310 costă 39,99 euro un preț care nu este prea piperat, dacă nu te poți dezlipi de tastaturile clasice nici măcar atunci când mănânci sau bei. Riscul de a vărsa băutura, cafeaua, mâncarea sau scrumul de țigară pe tastatură este extrem de ridicat și se întâmplă, oricât ai încerca sa protejezi tastatura. Curățarea ei, chiar dacă nu ai reușit să verși nimic peste, trebuie făcută din când în când și nu este chiar o plăcere.
     Logitech Washable Keyboard K310 poate fi spălată cu mâna, la chiuveta, oricând dorești și poate fi scufundată în apă până la o adâncime maximă de 30 cm. Doar mufa USB este sensibilă și ați face bine să o păstrați la suprafață. Pe partea din spate, există mici găuri pentru scurgerea apei, care ajută ca tastatura sa se usuce rapid. Butoanele, printate cu laser și vopsite prin tehnologia UV, oferă garanția ca literele vor rămâne intacte în timpul spălării.

tastatura lavabila

     K310 este rezistentă, iar butoanele sale pot suporta până la 5 milioane de tastări. Exista 12 taste cu funcții speciale, cu ajutorul cărora poți accesa Internet-ul, mail-ul, jocurile sau poți controla volumul printr-o singura apăsare. Gadgetul de la Logitech are taste funcționale F, bloc numeric și este compatibilă cu Windows XP, Windows Vista și Windows 7.

tastatura

     Tastatura nu trebuie instalată. Ea se conectează simplu la calculator și poate apoi fi folosită. Va putea fi cumpărată in Romania începând din octombrie.
     Recomandările de utilizare ale producătorului : “Se spală numai manual. Utilizați un  săpun delicat și o cârpă moale. Tastatura se scufundă în apă cu temperatură mai mică de 50 ° C (120 ° F), mai puțin de 30 cm (11 inchi). Nu introduceți tastatura în mașina de spălat vase. Nu folosiți materiale abrazive, alcool, solvenți sau detergenți. Nu introduceți cablul USB în apă împreună cu tastatura. Urmați instrucțiunile de spălare din Ghidul de pornire.”

                                                                            Sursa : www.logitech.com/
______________________________________________________________________________________________________

     Cu un click, citiți neapărat și :
______________________________________________________________________________________________________


                                                                                            By Dan Caragea; Constanta; Romania

Un comentariu:

  1. Ma intreb totusi, dupa vreo 20-30 de spalari o mai fi functionala? Producatorul nu a precizat deocamdata nimic despre durata de garantie.

    RăspundețiȘtergere